Ta bort din profil

Genom att visas på svenska-onlyfans.com får du gratis fans och prenumeranter till ditt OnlyFans-konto.

Svenska-onlyfans.com är en sökmotor för OnlyFans som Google är för andra sidor. Användare söker efter specifika skapare, hittar din profil och går direkt till din OnlyFans-profil – utan kostnad för dig.

Om du ändå vill att vi tar bort din profil, vänligen skicka ett e-postmeddelande till dkopromotion@gmail.com, så tar vi bort din profil så snabbt som möjligt.

Vi vill förtydliga att på vår webbplats svenska-onlyfans.com gör vi inte anspråk på äganderätten till majoriteten av de foton som presenteras på sidan.

Dessutom ägnar vi oss inte åt att kopiera, ladda ner eller lagra detta innehåll på våra servrar. Istället tillhandahåller vi länkar till bilderna som är värd på domänen public.onlyfans.com, där de är offentligt tillgängliga för alla med internetåtkomst.

Profilbilderna vi visar kan ses av vem som helst som besöker https://onlyfans.com/användarnamn.

För att göra det enkelt, vår metod speglar den som Googles bildsökfunktionalitet använder. Vi länkar direkt till den offentliga källan, vilket möjliggör för vem som helst att söka efter bilderna. Denna praxis är laglig, eftersom att länka, bädda in eller rama in bilder inte bryter mot upphovsrättslagar.

Om du föredrar att inte visas på vår webbplats, förstår vi helt och hållet. Du behöver bara kontakta oss, så tar vi bort din profil från svenska-onlyfans.com permanent. Besök denna sida för att ta bort din profil från vår webbplats.

Var säker, vi innehar ingen privat information, och vi rapporterar aktivt webbplatser och grupper som distribuerar läckt innehåll från innehållsskapare.

DMCA

I enlighet med detta följer Svenska-onlyfans.com Digital Millennium Copyright Act, (Titel 17 U.S.C. §512) och World Intellectual Property Organization (WIPO), genom att svara på alla anspråk som uppstår ur immateriell rättighetsintrång och regleras under WIPO Copyright Treaty (WCT). Vi kommer omedelbart att utreda alla meddelanden och ta bort eventuell påstådd intrång, vidta lämpliga rättsliga åtgärder som krävs enligt sådana lagar.

Du kan skicka oss ett e-postmeddelande på dkopromotion@gmail.com med följande information:

  1. Identifiera det upphovsrättsskyddade verk som du hävdar har kränkts. Om flera upphovsrättsskyddade verk har kränkts, kan du ange en fullständig lista över de upphovsrättsskyddade verken i detta meddelande.
  2. Identifiera länken eller materialet som du påstår är intrångsgörande (eller föremål för intrångsgörande aktivitet) och till vilken tillgång ska inaktiveras. Inkludera minst, om tillämpligt, länken som visas på webbplatsen eller den exakta platsen där sådant material kan hittas.
  3. Ange din anknytning till det upphovsrättsskyddade verket (om tillämpligt), postadress, telefonnummer och e-postadress.
  4. Inkludera båda följande uttalanden i meddelandet:
    • ”Jag hävdar härmed att jag i god tro tror att den omstridda användningen av det upphovsrättsskyddade materialet inte är auktoriserad av upphovsrättsinnehavaren, dess agent eller lagen (t.ex. som en rättvis användning).”
    • ”Jag hävdar härmed att informationen i detta meddelande är korrekt och, under straff av mened, att jag är ägaren, eller auktoriserad att agera på ägarens vägnar, av upphovsrätten eller av en exklusiv rätt under upphovsrätten som påstås vara intrångd.”
  5. Ange ditt fullständiga juridiska namn och din elektroniska eller fysiska signatur.
  6. Vi är inte ansvariga för några falska anspråk och du godkänner att om du har gjort ett falskt anspråk på upphovsrättsintrång hos oss, kan du hållas ansvarig för alla juridiska åtgärder. Därför ber vi dig.